Dag 16: En låt jag lyssnar på när jag är ledsen [30 dagar]

Hmm ... Man kan tolka det på två sätt; en låt jag lyssnar på som passar min sinnesstämning eller en låt jag lyssnar på för att bli glad igen. För att vara ärlig, brukar jag inte medvetet lyssna på låtar när jag är ledsen, men jag ska ge det ett försök.
 
En låt som passar min sinnesstämning när jag är ledsen ... Instinktivt vill jag säga Evanescences låt My immortal. Den är rätt vemodig och brukar spä på mina negativa tankar och känslor när jag är på det humöret, men den är ändå så fin så jag kan inte låta bli att lyssna på den!
 
 
För att göra mig glad, finns det en mängd låtar att lyssna på! Jag har vid det här laget redan gett flertalet sådana exempel. Då återstår frågan vilken låt det är som jag inte har nämnt ... Haha, med risk för att låta barnslig (fast vem bryr sig om det?!) måste jag nog säga att en låt som gör mig glad att lyssna på, är den svenska versionen Känn en doft av kärleken från den älskade Disney-filmen Lejonkungen! Herrejösses vad jag älskar den låten. Det har jag gjort ända sedan jag såg filmen på bio med min familj (året var 1994 eller 1995 - ganska många år sedan nu med andra ord!). Jag brukar faktiskt gå runt och sjunga den för mig själv.
 


Dagens citat:

"Den som är pålitlig finner jag pålitlig; den som icke är pålitlig finner jag också pålitlig, varigenom även han blir pålitlig."
(Lao Zi)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie