Dag 22: Tre saker jag inte klarar mig utan [30 dagar]

Nu är jag rebellisk igen och buntar ihop saker som det passar mig. Annars kommer jag aldrig kunna hålla mig till tre saker!
 
Älsklingen och våra tre små odjur.
Alla fyra betyder så himla mycket för mig. Utan dem vet jag inte vad jag skulle göra. Det var tillräckligt plågsamt när älsklingen var nere i Halmstad och pluggade, medan jag bodde kvar i Köping. Trots att vi träffades åtminstone varannan helg, var det så himla jobbigt att vara utan honom. Jag har ingen lust att göra om det.
 
Böcker.
Jag kan ärligt talat inte förstå de personer som aldrig läser böcker - bortsett från när de blev tvingade till det i skolan. Hur kan man klara sig utan att läsa? Det har gått perioder när jag inte har läst så mycket själv, men att inte läsa alls kan jag inte föreställa mig. Att läsa är riktig avkoppling för mig och numera har jag börjat med vanan att läsa en liten stund på tåget till jobbet igen. Dock tar den tågresan bara femton minuter, så det blir inte väldigt mycket läst, men åtminstone lite. :-) Och så är det ett så avkopplande sätt att börja dagen på!
 
 
Zumba (och övrig träning)
Jag får abstinens om jag inte får träna zumba varje vecka! Det kröp ordentligt i kroppen på mig när jag tvingades hoppa över både zumban och den vanliga cirkelträningen några veckor när jag försökte bli frisk. Det ger en så himla skön känsla i kroppen att röra på sig och att göra det regelbundet! Och att dansa är så fasligt roligt, trots att jag inte har någon som helst taktkänsla eller ordentlig motorik för fem öre.


Dagens citat:

"Fokusera inte uppmärksamheten på vad du tror ska hända. Fokusera på vad som händer."
(Jessie Shternshus)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie