Dags för förändring - men hur?

Nu har jag arbetat lite mer än tre år på byrån och det har funnits båda bra och mindre bra stunder. Dock har jag känt alltmer - och detta blev extra tydligt under/efter semestern - att jag vill något annat. Exakt vad vet jag inte, men jag känner starkt för att jobba med något som gör det möjligt för mig att kunna jobba hemifrån och bättre styra mina egna tider. Haha, kanske tillhör jag den bortskämda generationen, men det är i alla fall så jag känner just nu.
 
Till skillnad mot vad jag känt eller tänkt tidigare, hade jag gärna ägnat mig åt skrivandet på heltid. Fast då uppstår problemet med inkomst. Jag är väl medveten om att det är ytterst få författare som kan leva på enbart skrivandet. Det är bara att gratulera de som lyckats med detta. För oss andra, som behöver en kontinuerlig inkomst, återstår att ha skrivandet som hobby. Jag säger dock inte att jag aldrig kommer kunna göra detta. Den möjligheten kommer fortfarande finnas - kanske. Men tills vidare får det som sagt enbart vara en hobby för mig.
 
 
 
 
Vad finns det då för andra alternativ om man vill jobba hemifrån och inte ta sig till ett kontor varje dag? Realistiska alternativ. Att tjäna pengar på någon av mina bloggar är inget som intresserar mig nämnvärt. Inte för tillfället i alla fall. Hmm ... Det står alldeles still i huvudet på mig denna tidiga morgon.
 
Nåväl, tills jag kommit på något bättre alternativ finns det inget annat att göra än att bita i det sura äpplet och göra det som förväntas av mig. Det är inget negativt med det. Absolut inte. Det är bara det att jag känner att jag vill göra något annat just nu. Stanna hamsterhjulet en stund och se vilka andra dörrar som finns öppna för mig. Kanske kan jag gå in genom en av dessa dörrarna en dag. Kanske ...
 
Hur tänker du själv kring det här?


Dagens citat:

"Endast belåtenhet kan göra dig lycklig – uppfyllda önskningar föder fler önskningar."
(Nisargadatta Maharaj)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie