Hur mitt framtida läsande ska se ut?

Bokbloggsjerka: Pest eller kolera: Att bara få läsa en bok per år eller att få läsa så mycket du vill men aldrig avsluta böckerna?
 
Men JÖSSES! Hur kan man vara så grym att man ens kommer på den här tanken? Här kan man verkligen snacka om pest eller kolera.
 
 
Hur som helst, om jag verkligen skulle ha varit tvungen att välja, skulle jag nog ha valt att få läsa så mycket jag vill, men aldrig avsluta böckerna. Jag menar, jag skulle gå miste om så fruktansvärt många böcker om jag bara skulle läst en per år. Om jag istället får läsa så mycket jag vill utan att få avsluta böckerna, kan jag ta del av en mängd olika berättelser - och själv få fantisera ihop slutet. Visst, jag skulle säkert bli frustrerad en och annan gång, men i längden hade jag nog trivts bäst med detta. Jag gillar ju själv att skriva, så då hade detta alternativ passat mig alldeles utmärkt.
 
Vad skulle du ha valt om du blivit tvungen att välja?


Dagens citat:

"Planen visar sig när du är beredd att se den."
(Steve Jobs)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie
#1 - - Fröken Rödlök:

Jag älskar att läsa men är ingen direkt bokmal så valet hade inte vart så svårt för mig - en bok per år :)
Iofs, när jag kommer i rädd mood så kan jag läsa några stycken på raken och då blir det trist om jag redan läst en .. men hellre det än att inte få läsa klart dem =)

Svar: Okej, ja alla tycker olika. Är intressant att höra andras syn på den här frågan.
Jessica

#2 - - Hanan:

Herregud va svårt! Jag skulle nog valt en bok om året. Skulle inte klarat av att inte avsluta/inte veta slutet. Fantisera och skriva egna slut kan jag göra, men att inte veta det RIKTIGA slutet skulle ha plågat mig. Lästörsten skulle jag då ha stillat resten av året med tidningar, noveller och annat läsbart.

Svar: Haha, ja det är väl tur att alla är olika. :-) För min del skulle det inte ha plågat mig så mycket att inte ha fått veta slutet. Men som sagt, det är tur att alla är olika och att vi faktiskt slipper ställas inför det här ultimatumet. :-)
Jessica