Kaosutmaning på ett nytt sätt!

Minns du att jag deltog i kaosutmaningen förra året när jag hade bestämt mig för att försöka läsa så många böcker som möjligt ur bokhyllorna här hemma? Det gick ju sisådär för mig och eftersom det på ett sätt blev ett litet stressmoment, bestämde jag mig för att hoppa över det i år. I år skulle jag bara fokusera på att läsa utav bara den så att de olästa böckerna i hyllorna minskar i antal. Du kommer få en rapport om det i början av nästa år.
 
Hur som helst, jag råkade ändå snubbla över årets kaosutmaning och då kom jag på en idé. Varför inte stämma av kaosutmaningslistan när året är slut och se hur många punkter jag faktiskt lyckades pricka - omedvetet? Jag tror att det kan bli roligare så. Fast säker är jag inte. Kan bara gissa än så länge.
 
 
Hur har läsningen gått hittills då? Nja ... Om man ska tro min lista som Boktipset (fast där finns dock inte alla böcker med som jag faktiskt läst, eftersom vissa inte går att hitta på Boktipset), ligger jag inte så väldigt bra till jämfört med förra året. Fast å andra sidan lyssnade jag på en hel del ljudböcker och de räknas ju inte till mina olästa i hyllan. Ska bli spännande att se i slutet av året hur det har gått. Just nu försöker jag att inte tänka så mycket på hur många böcker jag hinner läsa, utan jag är mest fokuserad på att faktiskt läsa.
 
Hur går det för dig och ditt läsande? :-)


Dagens citat:

"Ibland behöver vår Sluta göra-lista vara längre än vår Att göra-lista."
(Patti Digh)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie