Vem är du och varför är du här?

Oj, nu lät rubriken rätt spydig, vilket naturligtvis inte var min avsikt. Jag  ber så hemskt mycket om ursäkt ifall du tog illa upp. Förlåt <3
 
Vad som egentligen var meningen, var att jag vill fråga dig - min kära bloggläsare - följande:
 
  • Vem är du?
  • Hur kom det sig att du hittade till min blogg?
  • Vad är det som får dig att stanna kvar?
 
Det här är jag! Vem är du? :-)
 
Jag vet redan att älsklingen är en trogen besökare och att han har varit det ända sedan starten i maj 2010. Fast enligt statistiken är ni fler än enbart älsklingen som kikar in hit varje dag (såvida inte älsklingen besöker bloggen från mååånga olika datorer/paddor/mobiler varje dag ... Vilket skulle kunna vara möjligt, fast jag tror inte det).
 
Jag är helt enkelt nyfiken på vem du är. :-) Vid det här laget vet ju du rätt mycket om mig.
 
Jag ser fram emot att läsa ditt svar!


Dagens citat:

"Det är när morgonglansen bytts i middagströtthet, när benmusklerna skälva vid anspänningen, vägen tycks oändlig och plötsligt ingenting vill gå riktigt som du önskar – det är då du inte får tveka."
(Dag Hammarskjöld)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie
#1 - - Katten Jones:

Jag finns! Jag minns förvisso inte hur jag hittade hit, men jag följer för att jag helt enkelt tycker om dig och bryr mig om vad som sker och vad du funderar på. Du har lämnat avtryck helt enkel!

Svar: Åh, vad snällt sagt. <3 Och jag tycker om dig! :-) Jag tror att du hittade till min blogg efter att jag hittade till din, på den tiden du hade den på blogg.se och hade skrivit inlägget om självskadebeteende.
Jessica