Då blir det åter Pridefestival i Falkenberg!

För tredje året i rad anordnas en pridefestival i Falkenberg, men till skillnad från första och andra året kommer det vara festligheter under tre dagar; 17 - 19 juni 2016. Och tydligen är det en förening som ska hålla i festivalen i år. De andra åren har det varit kommunen som gjort det.
 
 
Jag ser fram emot Pridefestivalen! Dock vet jag inte om jag kommer kunna delta under alla tre dagarna, men kommer jag försöka att vara där under åtminstone någon av dagarna. Förhoppningsvis kommer jag kunna gå med i paraden för tredje året i rad! :-D
 
Fast det där med att de ska göra om loggan ... Det vet jag inte om jag är riktigt förtjust i. Visst förstår jag att de inte bara kan ta falken som varit Pride Falkenbergs logga de andra två åren - för det är trots allt Falkenbergs kommuns logga och nu är det ju inte kommunen som ska hålla i det. Fast den är så fin! Regnbågig och allt. Aja, den nya loggan blir säkert minst lika bra. :-)
 
Det är roligt att det anordnas sådana här festivaler runt om i landet och gör människor uppmärksamma på det problem som faktiskt finns. Jag förstår inte ens varför man ska bli behandlad annorlunda på grund av vem man älskar eller hur man ser sig själv? Vi är alla människor med lika stort värde! Jag hoppas i alla fall att samhället genom sådana här evenemang kan bli mer förstående och tolerant. Och förutom det har det varit så mycket kärlek och glädje på Falkenbergs Pridefestival, vilket i mina ögon är ännu ett plus! :-D
 
 
Jag hoppas också att författaren och komikern Niclas Christoffer kommer till Falkenberg som vanligt. Niclas Christoffer är en så himla mysig och trevlig person. :-) Och så skriver han böcker om viktiga budskap! Du har väl inte missat Som Zlatan fast bättre, Som James Dean fast snyggare och Airtight?
 
Så ... Ses vi i Falkenberg den 17 - 19 juni? :-D


Dagens citat:

"Medvetenhet är kärlek i handling."
(Nisargadatta Maharaj)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie