Dag 2: En kroppsdel jag är nöjd med [30 dagar]

Oj ... Hmm .... Jag tror faktiskt att jag redan har berättat om det i ett inlägg, men jag kan faktiskt inte komma på när jag publicerade det inlägget. Hur som helst, nu gäller det en kroppsdel som jag är nöjd med nu.
 
Den kroppsdel som jag är mest nöjd med för tillfället är faktiskt min midja (vilket jag tror var den kroppsdel som jag var nöjd med sist också?). Jag tycker att det är fint när midjan är tydligt markerad och det är faktiskt min, även om jag vissa dagar tycker att den syns mindre. Jag vet dock inte om den alltid har varit markerad. När jag tänker efter tror jag faktiskt inte det. Det blev den nog i samband med min hastiga viktnedgång på universitetet hösten 2008.
 
Kanske syns det inte så bra på den här fem år gamla bilden, men du får i alla fall en hint om vad jag menar.
 
 
Egentligen borde det inte ha varit så svårt för mig att fundera ut en kroppsdel som jag är nöjd med. Jag borde egentligen ha haft svårt att välja en kroppsdel. I sanningens namn borde jag vara nöjd med alla kroppsdelar! Det finns ingen anledning för mig att inte vara det. Min kropp fungerar som den ska och jag kan ta mig ur sängen varje dag. Vad finns det att inte tycka om med en sådan kropp? Mitt mål är att nästa gång jag besvarar den här frågan, ska jag ha svårt att välja att bara nämna en kroppsdel. :-)


Dagens citat:

"Yvs aldrig över främmande företräden. Om din häst yvdes och sade: ”Jag är vacker!” så vore det ju ännu förlåtligt; – men om du säger: ”Jag har en vacker häst!” så gör då åtminstone klart för dig, att det är över hästens förträfflighet du yves."
(Epiktetos)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie