Mindfulness? Tja, varför inte!

Eftersom jag ligger ganska långt back med olästa blogginlägg på Bloglovin (närmare 300 st ...), var det först nyligen som jag såg Bodypalace:s inlägg om en behandlingsstudie för att minska missnöje med sin kropp. Du hittar Bodypalace:s inlägg här.
 
 
Även om jag inte är lika missnöjd med min kropp nu (delvis tack vare älsklingen och Bodypalace), är jag ändå inte helt nöjd. Därför tänkte jag att det inte kunde skada att anmäla sig och gjorde det (genom att maila till [email protected]). Därefter fick jag fylla i en enkät, men dessvärre lyckades jag inte kvalificera mig till studien. Det kändes lite trist, men jag ska se om jag inte kan försöka mig på mindfulness på egen hand.
 
Om du själv känner att den här studien kan vara något för dig, tycker jag att du inte ska tveka att anmäla dig. :-) Alla borde kunna vara nöjda med sina kroppar och därför uppskattar jag sådana här studier/behandlingar som syftar till att få oss att vara nöjda. Det finns trots allt ingen anledning att vi ska gå och må dåligt!


Dagens citat:

"Varje slut skapar en ny början."
(Nisargadatta Maharaj)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie