Nextory - prenumerationstjänst för böcker

Det här inlägget skriver jag i egenskap av Buzzador-ambassadör.
 
Genom mitt medlemskap i Buzzador, har jag återigen fått möjlighet att delta i en kampanj och den här gången var det boktjänsten Nextory som jag fick möjlighet att testa.
 
Nextory är en liknande tjänst som Mofibo och Storytel - en prenumerationstjänst som ger en tillgång till en mängd olika e-böcker och ljudböcker. Nextory erbjuder tre olika abonnemangsformer; Bas, Standrad och Premium.
 
 
Jag gillar utbudet och att appen är relativt lätt att använda. Det är bra med fler aktörer på den här marknaden så att vi konsumenter har fler alternativ att välja bland.
 
Vad jag däremot inte tycker om är att varje bok som man lyssnar på laddas ned automatiskt till mobilen - oavsett om man har tänkt att lyssna på den offline eller ej. För min del innebär det att jag inte kan lyssna på särskilt många böcker, eftersom min telefon har skrämmande lite utrymme och vägrar flytta över en hel del appar till mitt minneskort. Jag skulle föredra att man själv kan få välja om man vill spara den aktuella boken i telefonen eller inte - vilket man har kunnat välja när jag har använt både Mofibo och Storytel.
 
 
 
Dessutom irriterar jag mig lite på att ljudböckerna avbryts så fort man ansluts till internet eller förlorar internetmottagning. Det problemet upplevde jag aldrig med Mofibo och Storytel.
 
Ifall du själv är sugen på att testa Nextory, föreslår jag att du använder den här koden:
 
 
 
Med den koden blir nämligen din provperiod 30 dagar istället för 14.


Dagens citat:

"Önska inte att händelserna må hända såsom du önskar; utan önska att de må hända såsom de hända; – därav kommer du att befinna dig mycket bättre."
(Epiktetos)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie