Så kom slutligen vintern till Falkenberg

Jaha, det var så dags kan jag tycka. På det nya årets sjunde dag började snön falla i Varberg och Falkenberg. Dagen efter blev det ytterligare ett snöfall och under den nionde dagen ville det inte sluta falla ned vitt från himlen. Även om jag tycker att snö i och för sig är mysigt, tycker jag att vädergudarna allt kunde ha sett till så att snön kom INNAN jul. Inte efter.
 
Uppdatering: Igår, söndag, töade nästan all snö bort.
 
Vy från balkongen under lördagen, då det bara kom mer och mer snö.
 
På den tiden då jag bodde i Malmö kom jag tyvärr att bli lite av en anti-snö-person. Anledningen var för att när snön väl kom till Malmö, blev det oftast mest slask av alltihop. Fast under de år då jag och älsklingen bodde i Mälardalen förvandlades jag till en tycka-om-snö-person. Snö är fint. Snö är mysigt. Jag kan på sätt och vis förstå de som gnäller, fast om man tänker efter - är det inte bättre att bara njuta av snön nu när den väl är här, istället för att bara gnälla? Det gäller att göra det bästa av situationen. Snön försvinner knappast fortare för att man sitter och gnäller. Testa själv om du inte tror mig.
 
 


Dagens citat:

"Listen to me, your body is not a temple. Temples can be destroyed and desecrated. Your body is a forest—thick canopies of maple trees and sweet scented wildflowers sprouting in the underwood. You will grow back, over and over, no matter how badly you are devastated."
(Beau Taplin)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie