Smart miljösatsning!

Det var av en slump som jag och älsklingen upptäckte att ICA Kvantum i Falkenberg säljer ut bröd och kaffebröd till halva priset på kvällarna (efter ca 19.30 har vi kunnat konstatera). "För att minska matsvinnet", säger de. Därför har vi testat att köpa några brödlimpor några gånger och när vi gjorde det en fredagskväll, höll - förvånande nog! - brödlimpan sig fin hela helgen. Vid något av dessa tillfällen köpte vi en limpa för 7,50 kr, vars originalpris var 24,50 kr.
 
 
Den här idén ska Kvantum i Falkenberg ha stort beröm för och jag hoppas att de inte är ensamma om att erbjuda sina kunder det här. Hittills har vi inte märkt något fel på deras bröd och har därför nu som vana att gå dit inför helgen. Vi sparar pengar och Kvantum slipper slänga det brödet. Alla blir vinnare!
 
Det enda "problemet" är att man riskerar att få med sig lite onyttigt kaffebröd hem, "för att det är så billigt". Fast det är mitt eget fel och problem, inte butikens.
 
Stor tumme upp för ICA Kvantum i Falkenberg!
 
Gör din butik något liknande? :-)


Dagens citat:

"It is a frightening thought, that in one fraction of a moment you can fall in the kind of love that takes a lifetime to get over."
(Beau Taplin)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie
#1 - - Billy:

Hej, ja i Borås så gör Fyra stycken Ica-butiker samma sak,efter 20:00 är det 50% rabatt, dock bara på deras egna fikabröd, andra leverantörers produkter sänks ej.

Svar: Okej, där ser man. Vår ICA-butik har 50% på sina egna bröd och fikabröd samt på en lokal leverantörs produkter. Men då gäller det givetvis bara de färska bröden och fikabröden. Inte de som är färdigförpackade.
Jessica