Terror på hög nivå

Jag och älsklingen är lite "roliga". Båda två är väldigt nyfikna, så därför känns det jobbigt kring födelsedagar och jul när den andre smusslar med vad som köpts i present. Ganska naturligt, i och för sig. Fast vi har tagit detta till en högre nivå så att säga.
 
Vi har kommit på ett "enkelt" sätt att "bestraffa" varandra på. Låt oss säga att jag av någon anledning vill "hämnas på" eller "bestraffa" älsklingen för något han gjort som jag inte har tyckt om. Då gör jag helt enkelt som så att jag beställer en present till honom på nätet. När jag har gjort det, berättar jag för honom att jag har beställt något till honom, men jag säger inte vad. Bara detta blir jobbigt för älsklingen att hantera, med tanke på att han är minst lika nyfiken som jag - och jag är antagligen den mest nyfikna person som finns!
 
 
Nåväl, det slutar inte där. Åh nej! Om det är möjligt, ber jag honom följa med mig när jag ska hämta ut paketet. Jag säger fortfarande inte vad det är, men visar retfullt upp storleken på paketet (om det går utan att avslöja varifrån det kommer).
 
Det min vän, är verklig terror för en nyfiken person. Framförallt om det görs långt innan det är födelsedag eller jul.
 
Mohaha ...


Dagens citat:

"Oro uppstår genom att inte bemöta otrevliga möjligheter."
(Bertrand Russell)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie