Haverdals naturreservat

Visserligen är det mysigt att promenera i Falkenbergs natur, men eftersom vi gjort det redan så många gånger (förutom vissa delar vid Ätran), vill vi gärna passa på att utforska nya ställen så snart vi får tillfälle. När vi ändå skulle ned till Halmstad i ett ärende, passade vi på att svänga in om naturreservatet i Haverdal och ta oss en titt.
 
 
 
Det blev en riktigt lång promenad. Har för mig att det troligtvis blev runt en mil (älsklingen får gärna rätta mig om jag har fel). Det var trevligt, fast fasligt blåsigt borta vid stranden. Jag trodde nästan att jag skulle blåsa bort! Fast förhoppningsvis hade älsklingen nog hunnit fånga mig innan dess. ;-)
 
 
Fåglarna retades med att sjunga, fast höll sig gärna gömda så att vi inte kunde se dem. Något annat djur såg vi inte heller skymten av, förutom några människor och någon hund. Dock tycker inte jag att de räknas riktigt. Bara lite.
 
 
 
När vi sedan var nöjda med promenerandet och skulle tillbaka till bilen, höll vi nog på att gå lite vilse. Tur att jag hade älsklingen med mig, för annars skulle jag gått vilse på riktigt och aldrig kommit hem igen! Nåväl, jag hade förvisso kunnat fråga någon i närheten om vägen, fast det låter lite läskigt. Mina föräldrar har ju lärt mig en gång i tiden att inte prata med främmande människor. ;-)
 
 


Dagens citat:

"Låt mig med öppna ögon läsa den bok mina dagar skriver – och lära."
(Dag Hammarskjöld)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie