Attraktionslagen får en chans

När det har inlägget publiceras, har jag under en tid testat på den så kallade attraktionslagen. Jag har tidigare avfärdat detta som nonsens, men nu känner jag att jag inte har något att förlora. Om attraktionslagen kan hjälpa mig att bryta mina negativa tankemönster och få mig att må bättre, då tycker jag att det är värt ett försök.
 
Det var när jag hittade in till Cecilia Kärvegårds sida som jag bestämde mig för att ge det hela ett försök. Hon tycks ha upplevt en massa skit i sitt liv, men verkar ändå vara lycklig. Varför skulle inte jag också kunna vara det? Visst låter attraktionslagen ganska flummig - att de tankar vi tänker och känslor vi känner sänder ut vibrationer till omvärlden och att liknande vibrationer kommer sedan tillbaka till oss - och jag tror fortfarande inte riktigt på det där med att universum eller någon annan högre makt försöker tolka de vibrationer som vi sänder ut. För mig innebär attraktionslagen helt enkelt att försöka bryta negativa tankemönster och lära mig att hålla kvar positiva tankar och känslor. Det tycker jag att Cecilia Kärvegård förklarar väldigt bra och pedagogiskt.
 
 
 
Exempelvis har hon skrivit ett inlägg där hon på ett mycket bra sätt besvarar olika frågor om attraktionslagen. Bland annat ger hon tips på hur man med hjälp av attraktionslagen kan vakna pigg och utvilad (dock har detta ännu inte funkat på mig), att det är viktigt att styra om fokus och hur man kan göra för att bryta negativa tankebanor. Hennes inlägg är väl värda att läsas!
 
Min tanke är att jag successivt ska få grepp om de olika verktygen för att kunna må bättre och jag kommer som vanligt att skriva om mina erfarenheter här på bloggen. Delvis för min egen skull, men även i hopp om att jag kan hjälpa andra att må bättre. Ingen ska behöva gå runt och må dåligt. Vi alla förtjänar att få må bra!
 
Har du själv testat på attraktionslagen? Vilka erfarenheter har du?


Dagens citat:

"Där kärleken tittar in genom fönstret, går olyckan ut genom dörren."
(Okänd)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie