Brädspelskvällar i Falkenberg

Sedan den 17 februari, har det börjat anordnas bräd- och kortspelskvällar på onsdagar i Falkenberg. Spelandet äger rum på kaféet Annas bakgård (f.d. Falkmanska) på Storgatan 42, med start kl. 18.00. Om du är intresserad av att spela bräd- eller kortspel och befinner dig i närheten av Falkenberg, är du välkommen att dyka upp!
 
Jag och älsklingen var där den första kvällen och jag tyckte att det var trevligt, trots att älsklingen krossade mig och en annan i spelet Evolution. Jag spelade två spel totalt innan det var dags för mig att tänka på refrängen och traska hem. Jag får se när jag kan delta nästa gång, eftersom dessa kvällar krockar med zumbapassen som jag går på.
 
 
 
Jag tycker att det är trevligt när sådana här initiativ tas. :-) Förutom att man lär känna nya personer, får man också en trevlig och avkopplande kväll. Förvisso blev det lite stressigt för mig eftersom tåget var lite försenat och på vägen hem började jag känna av min depression igen, men när jag väl satt på kaféet och spelade, kunde jag koppla bort depressionen för stunden och ha det trevligt - trots att jag nästan blev hängd i One Night Ultimate Werewolf (minns dock inte vilken version). Jag var blott en vanlig byinvånare! Den som anklagade mig mest för att vara varulv, var älsklingen! :-o


Dagens citat:

"Att låta det inre ha försteg framför det yttre, själen framför världen – vart det än för."
(Dag Hammarskjöld)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie