Dag 11: Tre mål jag har just nu [30 dagar]

I mitt sista inlägg för 2015 skrev jag om några mål som jag har, men jag kan utveckla dem lite.
 
För tillfället håller jag på med en novellsamling på ett visst tema som jag har skrivit på under cirka tre år. Jag har inte haft så mycket tid att jobba på den, men i år ska den bli klar! Därför har jag gjort upp en plan på vilka slags noveller som ska skrivas och hittills har jag lyckats skriva två stycken nya. Så snart alla noveller är färdigskrivna och redigerade, kommer jag se om det finns någon som är intresserad av att testläsa. Efter det får jag se hur jag gör. Som det ser ut nu verkar det inte finnas alltför många förlag som är villiga att ge ut novellsamlingar av debutanter.
 
 
Jag ska försöka bli bättre på att fotografera. Det innebär att jag ska läsa på om ISO och annat som fotointresserade kan så mycket om. Sedan får vi se om bilderna här i bloggen blir snyggare. ;-)  Hittills har jag inte hunnit ta mig tid att läsa på om ämnet, men året är långt. Jag har tid på mig. :-D Dessutom har jag inte som mål att jag ska bli proffs. Bara att jag ska bli bättre och med tanke på att jag inte kan något om fotografering för tillfället, kan jag inte bli annat än bättre. ;-)
 
Dock tycker jag att det viktigaste målet som jag har satt upp, är att jag ska bli gladare. Jag är trött på att vara slav under den nattsvarta depressionen och nu när jag har några verktyg som krävs för att kunna jobba på mitt mående, ska jag göra allt jag kan för att ta mig ur den här mörka gropen. Hittills har det gått riktigt bra och även om jag har fått några återfall, känner jag mig för det mesta helt okej. Några dagar har jag till och med känt mig riktigt glad. :-D Jag har bestämt mig för att 2016 ska bli ett glädjens år för mig.


Dagens citat:

"Visdom är att se allt i relation till helheten."
(Anandamayi Ma)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie