Dag 9: Något som betyder mycket [30 dagar]

Jag tolkar det här som att det antingen kan vara en gest som betyder mycket eller en sak som betyder mycket för en. Därför kommer jag ge exempel på båda.
 
Älsklingen är en mästare på att överraska och visa hur mycket han älskar mig. En dag när jag hade djävulsk migrän och hade haft det under arbetsdagen, hade jag skickat ett sms till honom och berättat det. Just den kvällen skulle han inte vara hemma och med tanke på hur jag mådde, var det lika bra - jag skulle inte ha varit något bra sällskap. När jag kom hem till lägenheten, upptäckte jag att älsklingen hade mörklagt vardagsrummet genom att dra för gardinerna. Bara det fick mitt hjärta att värka av tacksamhet, för när jag har mina migränanfall och ett tag efteråt, klarar mitt huvud och mina ögon inte av ljus. På vardagsrumsbordet hade han tänt två elektroniska värmeljus samt ställt fram en skål med chokladbitar och lagt fram en liten present åt mig. För att jag mådde dåligt och behövde muntras upp. Hur kan man inte bli glad? <3
 
 
Nuförtiden fäster jag mig inte lika mycket vid saker som jag gjorde förr. Visst värdesätter jag och tycker mycket om saker som bland annat älsklingen ger mig, men jag gör det fortfarande inte på samma nästintill besatta sätt som man gjorde när man var yngre. Däremot så finns det en gammal leksak som betyder väldigt mycket för mig och det är det här flygplanet:
 
 
Både Jocke och Pippi (undulaten vi hade innan Jocke) älskade det här flygplanet. Det betydde så himla mycket för dem och de skulle alltid leka med det när de var ute i lägenheten och flög. Jocke brukade sitta och härma flygplanets läte innan han gav det en ljudlig puss. Den här leksaken bär på så många minnen att jag inte kan göra annat än att värdesätta den.


Dagens citat:

"Tänk om förlåtelse inte handlar om att ge med sig, utan om befrielse."
(Tomas Lydahl)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie