Besök vid Pulken

Vissa av bilderna och filmklippen är det älsklingen som tagit. Jag har fått lägga upp dem här på bloggen med hans tillåtelse.
 
Varje vår kommer det tranor till Pulken i Skåne och i år hängde jag och älsklingen med mina föräldrar dit en lördagseftermiddag i mitten av mars. Dock var vi lite för tidiga, då det inte hade hunnit komma så värst många tranor. Fast för oss var det fullt tillräckligt. Nu fick vi ju plats i fågeltornet och kunde stå där så länge vi önskade. Enligt mina föräldrar brukar det annars vara kö upp till tornet.
 
 
De flesta bilderna i det här inlägget är det älsklingen som har tagit. Dels för att han hade kameran med bättre zoom, dels för att vår systemkamera lade av efter en stund. Kanske tyckte den att det blev för kallt?
 
 
 
Jag tyckte att det var trevligt att se tranorna, trots att det blev ganska kallt efter en stund. Vi fick till och med se säsongens premiärmatning! Roligt att tranorna inte var särskilt rädda för traktorn som kom med mat.
 


Dagens citat:

"Nuet är meningsfyllt genom sitt innehåll, ej såsom bryggan till en framtid. Och dess innehåll är vårt innehåll i nuet, det varmed vår tomhet fylles om vi förmå att taga emot."
(Dag Hammarskjöld)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie