Broderiknarkare

Jag har egentligen aldrig varit särskilt intresserad av fönstershopping. Visst kunde jag, Hanan och Cherry springa runt inne på Triangelns köpcenter under rasterna på gymnasiet och sukta efter alla fina kläder som vi aldrig hade råd med, men förutom den perioden har fönstershopping aldrig riktigt varit min grej. Däremot har jag insett något annat. Jag är en broderiknarkare.
 
Nu undrar du säkert hur man kan vara en "broderiknarkare" och svaret är enkelt. Ända sedan jag beställde ett mönster från DittBroderi (det var mönstret och material till tavlan som jag broderade till min systerson), har jag kontinuerligt fått nyhetsbrev med bilder på andra motiv att brodera. Om jag ska vara ärlig så praktiskt taget dreglar jag varje gång. Titta bara på det här:
 
 
 
Eller varför inte dessa:
 
 
 
Jag vet dock att även om jag skulle ge mig på dessa skönheter, skulle det antagligen bli ganska pilligt (ett stygn hit, ett stygn dit) och efter att ha pillat klart med älsklingens broderi (som tog mig sex år att bli klar med), känner jag inte riktigt för ett sådant jobb. Inte än i alla fall. Men titta kan man alltid göra!


Dagens citat:

"Kärlek är frånvaro av dömande."
(Dalai lama)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie