Dag 28: Om jag bara fick äta en sak i resten av mitt liv [30 dagar]

Usch, jag har svårt att ens föreställa mig tanken på att bara äta en enda sak i resten av mitt liv. Det måste ju bli så himla tråkigt? Äsch, jag får sluta att tänka så himla realistiskt och faktiskt svara på frågan; vad tycker jag om så himla mycket att jag kan tänka mig att bara äta det i resten av mitt liv? Hmm ...
 
 
Chips och pommes står dessvärre högt upp på denna lista. Fasligt onyttigt, men ack så gott! Jag har tidigare varit ganska beroende av dessa två saker (och är väl det fortfarande till viss del?), men ända sedan jag och älsklingen bestämde oss för att försöka bli lite hälsosammare, har min chipskonsumtion minskat drastiskt. Det är sällan som denna lockelse får komma hem till oss och det är väl på sätt och vis bra. I alla fall om man tänker på hälsan.
 
Choklad i alla dess olika former är också en svaghet jag har och framförallt kladdkaka! Åh, så fruktansvärt gott! När jag var ensam i Köping, hände det på kvällarna när jag kom hem från jobbet att jag snabbt slängde ihop en kladdkaka.


Dagens citat:

"Någon annans handling ska inte bestämma din respons."
(Dalai lama)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie