Getterön

I det här inlägget är det älsklingen som tagit en av bilderna samt stått för filmandet. Jag har fått hans tillåtelse att lägga upp bilden och klippen i inlägget.
 
 
På påskafton i år bestämde vi oss för att ta en tur till Getterön i Varberg och se om vi kunde få syn på några spännande fåglar. Tyvärr blev vädret sämre än vad vi hade räknat med och det var ruskigt kallt. Men vi fick se några fåglar i alla fall och det blev en hel del bilder tagna. Jag bjuder här på ett urval.
 
 
 
Ett par veckor senare gjorde vi ett nytt försök efter jobbet. Älsklingen kom och hämtade upp mig och sen bar det av till Getterön. Denna gång besökte vi Lilla respektive Stora gömslet. Den tisdagskvällen var det riktigt fint väder, fast även då ganska kyligt. Jag tyckte i alla fall att det var en mysig utflykt. Fåglarna bjöd även på lite porr:
 
 
 
Och så fick man lite smygtittartips (som säkert kan vara användbara i framtiden):
 
 
 
Man kan behöva komma ut så här ibland. Bryta vardagslunken och bara vara. På det sättet kan man samla krafter för att orka fortsätta. För min del är det bara bra med sådana här utflykter. Då samlar jag på mig bra minnen och händelser som får mig att må bra. Då kan jag ta fram dessa minnen när jag har sämre dagar och försöka återkalla de positiva känslor som utflykten gav mig.
 


Dagens citat:

"Det har aldrig funnits ett ögonblick, och det kommer aldrig att finnas ett ögonblick, när vi står utan möjlighet att förändra vårt öde."
(Steven Pressfield)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie