Inget bokbyte i år heller

Måndagen den 16 maj var det alltså den stora bokbytardagen. Jag var taggad till tusen och hade förberett min boklåda här hemma som innehåller böcker som jag av olika anledningar inte vill ha kvar i hyllorna. Eftersom jag inte lyckades ta mig till något bokbytarställe förra året, såg jag verkligen fram emot den 16 maj!
 
 
Vad tror du hände? Jag glömde fullkomligt bort det! Det var först sent på eftermiddagen som jag mindes vad det var för dag och då var det ju för sent. Jag hade planerat att gå bort till biblioteket i Varberg under lunchen, eftersom jag inte hinner på vägen hem. Men utan böcker blir det ju svårt att göra något byte, inte sant?
 
Fast det var kanske lika bra att jag glömde bort det. Under helgen som var hade jag nämligen varit ganska sjuk och haft svårt att behålla maten jag åt. På måndagen var jag alltså inte riktigt återställd och jag fick anstränga mig en smula med att hålla mig på benen. Men det kändes snopet. Jag som hade gått och väntat ett helt år!
 
Nåväl. Jag antar att det bara är att vänta tills nästa år. Får hoppas att inget kommer emellan då.
 
Lyckades du byta till dig något trevligt?


Dagens citat:

"När den älskande själv befriats från beroende av den älskade genom kärlekens mognad till en strålning vars väsen är det egnas upplösning i ljus, då skall den älskade fulländas också genom att bli frigjord från den älskande."
(Dag Hammarskjöld)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie