Konsten att smyga öppet

Jag vidhåller mitt påstående om att jurister (med jur.kand.) är ett underligt folk. Visst kan de vara trevliga och vissa är till och med roliga. Men att de är underliga kommer man inte ifrån. Min chef är emellanåt ett levande exempel på detta!
 
Jag har aldrig rökt i hela mitt liv. Det räckte att min mamma (och även min pappa när jag var riktigt liten) gjorde det under min uppväxt. Visst hände det på högstadiet att jag blev nyfiken och funderade på att testa, men det blev aldrig av. Nuförtiden är jag inte lika nyfiken längre. Dock händer det att min chef röker en cigarett vid vissa tillfällen. Mest om hon har varit väldigt stressad eller haft otroligt mycket att göra. Då händer det att hon kopplar av med en cigg. Vid dessa tillfällen brukar hon säga till mig;
 
Jag ska bara smygröka lite.
 
 
 
 
Vid ett tillfälle försökte jag påpeka för henne att det där med "smyg" försvinner om hon talar om det för mig. Jag tror dock inte att hon riktigt lyssnade, för hon har fortsatt att "smygröka" även efter det.
 
Tja, det är nog inte många som kan det här med att smyga öppet. Eller, vad tror du? ;-) Jag är inte ens bra på att smyga när det behövs! Jag borde nog be Ninjan om några lektioner. Han om någon kan smyga!


Dagens citat:

"Varje person har sin historia. Det finns en anledning till att de är som de är. Tänk på det och respektera dem för vilka de är."
(Marc & Angel)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie