Ett slut i sikte?

Nyligen har jag fått veta att en situation som bidrar till att jag mått dåligt (men som jag tyvärr inte riktigt kan ta mig ur just nu), tycks ha ett slut i sikte inom en snar framtid. Det pratades först om två år, men nu tycks det eventuellt bli tre istället. Något definitivt beslut är förvisso inte fattat än, men troligtvis lutar det åt det hållet.
 
Att höra det gjorde mig väldigt upprymd och jag har börjat se fram emot det, vilket gör att det känns lättare att härda ut. Nu finns det i alla fall en plan. Det kommer ta slut. Och två/tre år är en överskådlig framtid. Även om det kanske låter som lång tid, är jag säker på att det kommer gå hur fort som helst. Jag menar, nuförtiden känns det som att åren bara flyger fram. Jag har exempelvis jobbat på byrån i tre år, men det känns som kortare tid än så.
 
 
Det "roliga" är att jag har försökt använda attraktionslagen (bara för skojs skull) för att få ett snabbt slut på situationen och tänkt och föreställt mig hur man kan få slut på det hela. Dock har dessa tankar varit en aning brutala om jag ska vara ärlig. Men vad då, så länge en tanke enbart förblir en tanke, anser inte jag att någon skada är skedd. När jag sedan fick det här beskedet att allt kan vara slut om cirka två år, kom jag genast att tänka på attraktionslagen. Jag tror i och för sig inte på att det finns någon högre makt som bestämmer över oss eller att allt i förväg är förutbestämt och att det därför inte går att göra något åt det (man kan alltid påverka sitt "öde"!), men om man tänker så som Cecilia Kärvegård brukar skriva; kan detta vara universums sätt att besvara min önskan - om än på ett fredligare sätt? Oss emellan börjar jag faktiskt att tro på det.
 
Visst, det kan vara ren och skär inbillning, men håll med om att det är en lite rolig slump? :-)
 
Nu återstår det alltså att räkna ned och se vad som händer härnäst.


Dagens citat:

"Jag har lärt mig att människor kommer att glömma vad du sa, folk kommer att glömma vad du gjorde, men folk kommer aldrig att glömma hur du fick dem att känna."
(Maya Angelou)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie