Morgonvackra Varberg

För tillfället föredrar jag oftast att ta en promenad nere i hamnen i Varberg när jag kommer på morgonen. Eftersom jag inte längre litar på det senare tåget, tar jag det som ankommer runt kl. 06.55. Det innebär att jag har drygt en timme att slå ihjäl innan kontoret öppnar kl. 08.00. Det brukar vara rätt mysigt och lugnt att promenera där ute och en morgon tog jag den här bilden med mobilen:
 
 
 
Jag tror att vi i allmänhet behöver fler sådana här lugna stunder för oss själva. En stund då vi kan koppla av och glömma all stress och all press runt omkring. Jag mår bra när jag går mina morgonpromenader, även om det såklart hade varit trevligt med lite sällskap. Så länge man har rätt sällskap förstås. ;-)
 
Jag måste bli duktigare på att hitta fler sådana här små oaser i tillvaron. Jag måste lära mig att koppla ner allting och inte hela tiden låtar tankar och känslor gå på högvarv. Det är då det går åt pipan, för jag hinner helt enkelt inte njuta av det jag har eller ens uppskatta det. Kanske kan jag börja tänka på morgonpromenaderna när jag börjar känna att mitt mående sviktar? Kanske kan känslan av frid som morgonpromenaderna ger mig, få mig på rätt köl igen? Det är värt att åtminstone prova. Håller du inte med?


Dagens citat:

"Att vara dig själv i en värld som ständigt försöker göra dig till någonting annat är den största bedriften."
(Ralph Waldo Emerson)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie