Jag visste det!

Visst är det härligt när man har rätt och får säga "Jag sade ju det!"? Tja, nu kan jag verkligen säga JAG SADE JU DET!
 
Nu undrar du kanske vad jag dillar om. I alla år har jag varit anti Facebook, fast nyligen bestämde jag mig för att kapitulera och skapa ett konto för att kunna vara delaktig i vissa grupper där som jag annars inte får tillgång till. Och visst, till en början gick det bra. Dagen efter att jag hade skaffat kontot, fick jag gör en mindre bekräftelse på att jag är jag. Ingen stor grej. Dock var det slut på det "roliga" igår.
 
 
 
 
När jag skulle använda appen i telefonen kom det upp ett slags felmeddelande som sade att jag blivit utloggad eftersom jag var tvungen att bekräfta mitt namn i och med att någon anmält att mitt namn strider mot deras communityregler. För att bekräfta mitt namn måste jag skicka in något dokument som styrker att jag heter som jag gör. Därför skickade jag in en maskad bild på mitt körkort där mitt namn och min bild framgick. Fast så enkelt skulle det visa sig att det inte är...
 
I morse fick jag ett mail om att jag måste bekräfta mitt namn. Jag svarade på det och skrev att jag i och för sig redan skickat in en bild på mitt körkort, men att jag samtidigt inte kunde förstå hur mitt namn strider mot deras regler. Någon stund senare fick jag ett "svar" där de skrev vilka dokument som jag måste skicka in för att bekräfta mitt namn. Jag har därför under eftermiddagen skickat in bilden på mitt maskade körkort samt registerutdrag från Skatteverket som jag fick i somras i samband med att jag beviljades att få omvandla mitt mellannamn och efternamn till ett dubbelt efternamn. Om det fortfarande inte godkänns av Facebook, kommer jag strunta i allt. Så viktigt var det inte att ha ett Facebook-konto.
 
Jag har hela tiden sagt att Facebook är roten till all ondska (jämte SJ). Nu har jag fått det bekräftat. Vad jag inte förstår är varför någon skulle anmäla mitt namn på det här sättet. Jag har vissa teorier om vilka det kan tänkas vara och att någon av dessa gör det för att jäklas med mig. Men jag hoppas att jag har fel. För de här personerna bör väl ändå ha mer att göra i sina liv än att agera så här?
 
Vi får se hur det hela utvecklar sig.
 
 
Ha det så bra
Kramar
Jessie