Göteborgs Digestive Havremål

Det här inlägget skriver jag i egenskap av Buzzador-ambassadör. Den enda ersättning jag har fått för att skriva det här inlägget, är en förpackning av produkten.
 
 
Ännu en gång har jag fått möjligheten att prova på en produkt genom mitt medlemskap hos Buzzador. Den här gången blev det Göteborgs Kex Digestive Havremål.
 
 
 
 
Jag testade kexen på två olika sätt. Först åt jag dem bara så som de var. Det gick att äta, men jag tyckte att kexen kändes lite väl torra på det sättet och en anledning kan vara att de är ganska tjocka och kompakta.
 
Andra sättet jag testade kexen på var att först ha på Becel och sedan en skiva ost. Då tyckte jag att kexen blev mindre torra och en aning godare. För det fall jag köper de här fler gånger, är det troligtvis på det här sättet jag kommer att äta dem.
 
 
 
Som helhet fungerar de absolut som mellanmål, då de faktiskt är mättande. Men som sagt, eftersom de är en aning torra och kompakta, rekommenderar jag att man har på något. Alternativt doppar dem i valfri dryck (ett alternativ som jag ännu inte själv har testat).


Dagens citat:

"Den enda sanna lagen är den som leder till frihet."
(Richard Bach)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie