Ibland är det roligt att minnas

Just nu håller jag på med ett inlägg som gör att jag går igenom inlägg från förra året här på bloggen. Efter hand som jag tar mig igenom inläggen, inser jag hur kul det faktiskt är att påminnas om vad man skrev för ungefär ett år sedan. Till min förvåning lyckades jag få till rätt många djupare inlägg med funderingar kring både det ena och det andra. Just den insikten gör mig glad, eftersom det är lite det jag vill uppnå med min blogg. Jag vill ha djupare inlägg än enbart "Se vad jag hade på mig för kläder idag!" eller "Detta gjorde jag idag." Jag vill nå ut med mina tankar och funderingar. Jag vill försöka göra skillnad. Under depressionen hade jag inte ork att skriva dessa djupare inlägg och därför blev det tyvärr ganska många korta och ytliga.
 
 
Kanske kan jag ha det som en sorts morot under 2017? Att försöka skriva så många djupare inlägg med funderingar som möjligt? Just nu har jag inte riktigt den tiden känns det som och eventuellt kommer jag bli tvungen att ta en kortare bloggpaus längre fram, men jag ska göra mitt bästa. Jösses, just nu är det så mycket som ska göras. Många beslut som ska tas. Mycket att fundera kring. Det är så att jag blir alldeles matt ... Men det ska gå. :-)
 
Finns det något av inläggen från förra året som du tyckte om mer än andra? I så fall, varför? Vore kul att höra vad du tycker!


Dagens citat:

"Hat förgör. Kärlek helar."
(Eknath Easwaran)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie