Inget märkvärdigt med "lokala" kändisar

Jag har aldrig varit någon morgonmänniska, vilket innebär att jag alltid är så himla trött på morgonen när jag stiger upp. Dock är jag ingen kvällsmänniska heller och nuförtiden är det mer regel än undantag att jag somnar när jag och älsklingen ser på film eller serie.
 
Hur som helst, den där morgonen i förra veckan som jag tänkte prata om utgjorde inget undantag. Efter att älsklingen hade släppt av mig vid Falkenbergs tågstation på väg till jobbet, masade jag mig uppför trapporna till perrongen. Strax innan jag steg in i väntsalen noterade jag att det satt två män därinne, varav den ena var ganska skäggig, och att de hade placerat sina stor resväskor så att de blockerade delar av bänken. De satt där jag vanligtvis brukar sitta, så jag gick vidare in i väntsalen utan att ta någon större notis om de båda. När jag hade satt mig lite längre bort på bänken, tog jag upp min bok och började läsa. Efter en stund avbröt jag mig, eftersom kugghjulen inuti huvudet började snurra. Var inte männens röster lite bekanta ..?
 
 
 
 
Försiktigt sneglade jag åt höger. Jovisst, det var ju självaste Morgan och Ola-Conny som satt på bänken och väntade på tåget mot Göteborg. Om du har missat vilka Morgan och Ola-Conny är, jobbar de båda på Gekås - det rikskända varuhuset i Ullared här i Halland. Förutom att de är med i programserien om Gekås som Kanal 5 brukar visa, har de även egna program, där de bland annat får resa runt i världen.
 
Jag ska vara ärlig och erkänna att jag inte är något större fan av dessa båda herrar och jag brukar i princip aldrig se på programmet om Gekås (det hände någon enstaka gång när vi hade Kanal 5 och det inte fanns annat att se på - vilket var väldigt sällan), så jag ryckte mest på axlarna och återvände till min bok. Tydligen verkade ingen annan i den fulla väntsalen heller tycka att det var något särskilt, för såvitt jag märkte var det ingen som reagerade på de båda männens närvaro.
 
Eller så är vi i Halland bara väldigt diskreta. Det kan ju också vara ett alternativ.


Dagens citat:

"Kärlek är inte fysisk; det är ett medvetandetillstånd."
(Eknath Easwaran)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie