Jag är lyckligt lottad

Det finns alltid saker i livet som vi är mer eller mindre nöjda med. Antingen kan man klamra sig fast vid det negativa och älta allt som är fel eller mindre bra i ens liv, eller så kan man fokusera på de positiva inslagen i livet. För oavsett hur illa man än tycker om sitt liv, finns det alltid något att vara tacksam för - oavsett hur "litet" det än är.
 
Både attraktionslagen och Mia Törnbloms bok Självkänsla nu! har lärt mig detta. Jag försöker hela tiden tillämpa dessa tankegångar på mig själv och bryta de negativa tankemönster som med åren har kommit att bli en ovana hos mig.
 
Trots att det finns vissa saker i mitt liv som är dåligt för mitt mående och som jag skulle vilja ändra på, har jag insett att jag är lyckligt lottad. I det här inlägget har jag valt att redogöra för två av de saker som gör att jag är lyckligt lottad.
 
 
 
 
Först och främst är det älsklingen. Vi har varit tillsammans i cirka åtta och ett halvt år (varav vi har varit gifta i cirka fem och ett halvt), men det känns som om det alltid har varit vi. Jag kan prata om precis allt med honom utan att behöva känna mig dum eller skämmas. Han finns alltid vid min sida och stöttar mig. När jag var som djupast i min depression, fanns han där och gjorde allt han kunde för att hålla mig ovanför ytan. Han är klippan i mitt liv. Han tror på det jag gör och uppmuntrar mig ständigt till att göra sådant jag tror på. Jag är så otroligt tacksam över att få ha en så fantastisk och underbar människa i mitt liv. <3
 
En annan sak som gör mig lyckligt lottad är mina två vänner Hanan och Cherry. Vi har känt varandra i cirka elva och ett halvt år och har fortfarande kontakt med varandra. Visst, det har funnits lite farthinder under åren som gått och kontakterna har varit mer eller mindre intensiva. Men vi tre är fortfarande vänner och försöker stötta varandra på de sätt vi kan. Det är tack vare dessa två fantastiska kvinnor som min själ kunde läkas under gymnasiet och att jag blev jag. Jag hoppas att de fortsätter att finnas där vid min sida. <3
 
Vad är du tacksam för i ditt liv?


Dagens citat:

"Mitt ansikte är mitt. Mina händer är mina. Min mun är min. Men jag är inte min. Jag är din."
(Matt Ross)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie
#1 - - Hanan:

<3