Kontraster

I början av januari i år åkte vi upp till Dalarna för att hälsa på älsklingens familj. Här nere i Halland fanns ingen snö så långt ögat kunde nå. I Dalarna var det en helt annan femma:
 
 
 
Förr tyckte jag absolut inte om snö. I min värld var det mest till besvär. Men älsklingen och vår tid uppe i Mälardalen ändrade på det. De åren vi bodde i Mälardalen hade vi rikligt med snö varje vinter - och snön låg kvar länge. Därför tycker jag nu att snö är mysigt - under förutsättning att det kommer så pass mycket snö att det ligger kvar och inte enbart blir slask på en gång. Sådan "snö" är bara jobbigt och inte mysigt för fem öre.
 
 
 
Ända sedan vi flyttade från Mälardalen, har vi knappt haft någon snö. På julafton har det varit barmark. Varje år sedan 2013. Det tycker jag är lite trist, men den här vintern fick i alla fall uppleva snö. :-) Alltid något!
 
När vi skulle hem, försökte jag filma lite i bilen för att visa kontrasterna mellan Dalarna och Halland. Dock visade det sig att även Halland hade fått snö under helgen, men den hade nästan smält bort när vi kom tillbaka ned. Dock var det så sent på eftermiddagen, att det var rätt mörkt när vi anlände till Halland. Jag har försökt ljusa upp klippen så mycket jag kunnat. Hoppas att det går att se.
 
 


Dagens citat:

"Vi måste inte förstå vartenda ord för att förstå."
(Bodil Malmsten)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie