Jag är förkrossad!

På grund av att jag inte har mått särskilt bra sedan någon gång i december, har jag inte heller kunnat gå på de pass som jag brukar. Nu börjar jag må bättre och därför tog jag mig till danspasset i onsdags. Jag kände att jag verkligen behövde röra på mig. Dock var det ingen zumba, utan det andra danspasset som kallas "Danzy". I praktiken är det som ett zumbapass, då den instruktören dels kör liknande rörelser som vi har på zumban, dels använder hon vissa låtar som vi har på zumban.
 
Hur som helst, på det passet var även vår zumbainstruktör med. Hon meddelade att nästa vecka kommer vårschemat att börja, men någon zumba den här terminen kommer det inte bli. Hon ska istället köra ett pass med step-up-bräda. Om det blir någon zumba nästa termin får vi se. Det beror på hur attraktivt det här nya passet blir.
 
...
 
 
 
När dessa ord nådde mina öron gick jag sönder inombords. Ingen zumba?! Men det är ju det pass som jag praktiskt taget levt för sedan januari 2015! Det var det passet som lockade mig till att börja träna hos Strandhälsan när älsklingen föreslog att vi skulle testa att bli gymmedlemmar. Det är det passet som i huvudsak har hjälpt till att jaga undan min depression. Och nu ska de inte ha kvar passet?! Är det ingen som tänker på lilla Jessica?!
 
Nåväl, jag får helt enkelt börja gå på Danzy-passen på torsdagar istället. Som jag nämnde ovan så är det ungefär som zumba. Kanske ger jag det nya passet en chans. Det beror lite på vilken tid det ska hållas och om det blir i Vesterhavshallen. Instruktören pratade om att hon vill få passet flyttat en kvart, men jag förstod aldrig om hon menade att det skulle börja 18.15 eller 18.45 istället för 18.30. För om det börjar 18.15, kommer jag ha svårt att hinna dit efter jobbet, i och med att jag - under förutsättning att tåget hem är i tid, vilket det sällan är nuförtiden - kommer hem runt 17.30. Aja, vi får se hur det blir. Jag får helt enkelt anpassa mig.


Dagens citat:

"Vad är en vän? En enda själ, hemmavarande i två kroppar."
(Aristoteles)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie