Min läsplanering för 2017

Redan 2017. Hur fasen gick det till?! Känns ju nästan som att det nyss blivit 2016. Jag har svårt att förstå att åren bara flyger iväg så här snabbt. Det är inte klokt! Nåväl, nu får det vara slutgnällt för idag.
 
Jag kommer i ett senare inlägg att redogöra för hur läsningen under 2016 gick. I skrivande stund ser det faktiskt rätt bra ut när det gäller lästa böcker från bokhyllan. Fast under året som gått tillkom det ju en del böcker. Nu undrar du kanske hur jag kan ha koll på de exakta siffrorna? Haha, vill du gissa? Japp, jag har gjort en "lista". Eller, det är snarare ett Excel-dokument där jag skrivit upp vilka böcker som blivit lästa, om det varit från hyllan eller ljudbok och så har jag noterat varje gång en bok har tillkommit (när jag fyllt år etc). Tack vare detta kan jag sedan räkna ut hur många böcker som blivit lästa och hur många olästa som fortfarande finns kvar. Det blir väl spännande att få veta? Aja, om det tråkar ut dig kan du alltid hoppa över det inlägget sen. ;-)
 
Hur som helst. Som den planeringsmänniska jag är, har jag faktiskt planerat vilka böcker som jag ska läsa under 2017. Planeringen innebär alltså att jag åtminstone ska läsa dessa böcker. Naturligtvis är det bra om jag lyckas läsa fler än så.
 
 
 
Planeringen ser alltså ut enligt följande:
 
Januari
Drömfångare av Stephen King
 
Februari
Kärleken till ett barn av Betty Mahmoody och Arnold D Dunchock
 
Mars
En väv av drömmar av Virginia Andrews
 
April
Endgame - Kallelsen av James Frey
 
Maj
Biten av Kelley Armstrong
 
Juni
Från dödstankar till livsglädje av Malin Rosén
Den röde Buddha av Tore Zetterholm
 
Juli
Heligt guld av David Gibbins
 
Augusti
Bunkern av Hanna von Corswant
Harem av Soheir Khashoggi
 
September
Stalker av Lars Kepler
 
Oktober
Det fördolda av Michael Hjort och Hans Rosenfeldt
 
November
Hetta av Ian McEwan
 
December
Mörka strömmar av Arnaldur Indriðason
 

Så ser alltså min kommande läsplanering ut. Som vanligt kommer jag göra mitt bästa för att lyckas hålla denna och förhoppningsvis hinna läsa ännu fler än de som finns i planeringen. Annars kommer jag aldrig lyckas ta mig igenom antalet olästa böcker här hemma.
 
Har du någon egen läsplanering?


Dagens citat:

"Minnet av en lycka är inte längre lycka; minnet av smärta är alltjämt smärta."
(Lord Byron)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie