Nådde jag mina mål för 2016?

 Inför 2016 hade jag satt upp några mål som jag ville försöka klara av. Totalt hade jag satt upp sex stycken mål (varav jag nämnde några i det här inlägget). Av dessa lyckades jag med 3,5 stycken. Bland annat lyckades jag bli gladare jämfört med hur det såg ut för ett år sedan och jag skickade in några noveller till Hemmets Veckotidning (fast än så länge har jag inte fått något napp). Jag hade också satt som mål att bli bättre på att fotografera. Förvisso har jag blivit lite bättre jämfört med för ett år sedan, men inte alls i den omfattning som jag hade tänkt mig.
 
 
 
Jag har valt att inte sätta upp några mål för 2017 - bortsett från min läsplanering. Som situationen ser ut nu, känns det bättre att inte ha några mål hängande över mig. Året kommer bli tillräckligt händelserikt ändå. :-) Därför har jag för avsikt att försöka ta dagarna som de kommer och försöka göra det bästa av dem.
 
Hur har det gått för dig? Satte du upp några mål för 2016? Lyckades du nå något av målen? Har du några mål för 2017?


Dagens citat:

"Om man antar att hoppet är ute, så garanterar man att hoppet är ute. Om man antar att det finns en drift mot frihet, att det finns möjligheter att förändra saker och ting, så finns chansen att man kan bidra till att göra världen bättre."
(Noam Chomsky)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie