Jessicas grotta

Gammal för min ålder?

När Bingolotto skulle ha någon form av jubileum i oktober förra året, tyckte både jag och älsklingen att det kunde vara kul att spela lite. Ingen av oss hade spelat Bingolotto sedan vi var små och vi brukar inte vara intresserade av det i vanliga fall. Men den här gången blev vi ändå lite sugna. Därför fick jag i uppgift att försöka skaffa fram var sin lott.
 
 
 
 
Jag klev in på Pressbyrån och frågade glatt om de möjligtvis sålde bingolotter. Att jag frågade berodde ju på att det inte fanns någon skyltning om det och jag är som sagt ingen van inhandlare av dessa lotter.
 
Kassörskan tittade undrande (och med väldigt stora ögon) på mig och svarade att de gjorde det. Hon fortsatte att se lika frågande och förvånad ut när jag då bad att få köpa två stycken.
 
Undrar om hennes reaktion berodde på att hon kanske tyckte att jag var för ung för att syssla med sådant spel eller om hon helt enkelt tyckte att det var konstigt att någon undrade om de sålde bingolotter, eftersom hon själv ser det som självklart? Det är en fråga jag aldrig får besvarad. Nåväl, jag tror att jag kan överleva det. ;-) Alltid lite roligt med spänning och mystik i tillvaron!


Dagens citat:

"Att bli bättre på att stå upp för sig själv är som att gå in ett par nya skor - det kan skava till en början, men sen blir det riktigt skönt."
(Tomas Gunnarsson)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie
Taggar: bingolotto;
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: