Hyres- och arrendenämnden

Jag vill förtydliga att jag inte får betalt för att skriva det här eller liknande inlägg. Jag gör det av eget intresse.
 
 
Det här videoklippet från Sveriges domstolar ligger mig lite extra varmt om hjärtat och det är inte enbart för att jag tidigare har jobbat på hyres- och arrendenämnden, utan även för att kvinnan i den här informationsvideon - Eva - var "mitt" hyresråd (= som domare i domstol).
 
Vad då, tror jag att jag ägde henne? Nej, naturligtvis inte. Vad jag menade var att Eva ansvarade för den rotel som jag i första hand handlade under min tid på nämnden. Vi arbetade alltså väldigt mycket tillsammans. Eva är en otroligt duktig, trevlig och hjälpsam kvinna och jag saknar henne väldigt mycket. Jag blev inte alls förvånad över att det är hon som informerar i den här videon. Hon är väldigt tydlig och pedagogisk när hon förklarar saker och ting - något som är en av alla hennes styrkor.
 
Ta dig gärna tid att se denna korta video för att lära dig om vad hyres- och arrendenämnden har för uppgift. Till skillnad från vad man kanske tror, finns det en hel del rättigheter (och även skyldigheter) för hyresgäster. Det går även bra att besöka hyresnämndens hemsida.
 
 


Dagens citat:

"Ingenting betyder någonting förrän jag själv lägger ett värde i det."
(Eckhart Tolle)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie