Färgkombination som gör mig glad

Grönt och blått. Hur kan man inte tycka om den kombinationen? Närmare bestämt: gröna blad mot blå himmel. Jag fylls av värme varje gång jag tänker på det! Se själv! Är det inte ljuvligt?
 
 
Färgerna på bilden gör inte verkligheten riktigt rättvisa.
 
 
Kanske beror min upprymdhet på det faktum att jag älskar sommaren, med dess varma och soliga dagar och då den underbart vackra blå himlen är fri från moln. Jag kan knappt bärga mig tills det är tillräckligt varmt för att man ska kunna vistas ute utan jacka och andra "tunga" kläder.
 
Ibland känns det som om jag lever på ett helt annat ställe än de andra i min omgivning. Alla klagar alltid på sommaren varje år och visst, det finns en del kalla och regniga dagar, fast överlag tycker jag ändå att sommaren brukar vara helt okej. Det brukar trots allt vara en hel del fina och varma dagar också. När jag tänker på sommaren, är det alltid de bra dagarna som jag har i åtanke. Kanske är det därför som jag alltid ser fram emot sommaren varje år.


Dagens citat:

"Jag tror vi kan utsträcka vårt medvetande i tiden och rummet, så vi känner oss alltmer delaktiga i en större och större helhet."
(Hans Liljenström)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie