Daisypath Anniversary tickers

Jag är inte den enda med vårkänslor

Som jag berättade för ett tag sedan, har vårkänslorna börjat gripa tag i mig. Jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag ser fram emot värmen och att kunna vara ute i det fina vädret utan att frysa.
 
Uppenbarligen är jag inte ensam om att ha vårkänslor. På sista tiden verkar även Ninjan vara uppfylld av detta. Eller, jag antar att det rör sig om vårkänslor, för annars vet jag inte vad som flugit i honom.
 
Ninjan älskar att vara ute på vår lilla balkong - även vintertid och brukar jämt sitta vid balkongdörren och be oss att släppa ut honom. Dock är inte vi lika förtjusta i kylan och därför får han bara vara ute på balkongen under vår och sommar, när vi ändå passar på att ha balkongdörren öppen.
 
 
 
 
Genom sina rymningsförsök, tycks Ninjan ha fått för sig att det finns en stooor balkong att vara på utanför ytterdörren. I själva verket är det en loftgång.
 
Hur som helst, sedan en tid tillbaka har Ninjan börjat sätta sig vid ytterdörren och tjuta (han kan inte jama, utan endast pipa på ett ap-aktigt sätt alternativt tjuta), följt av att enträget krafsa på dörren och ibland även försöka komma åt handtaget. Det har blivit så illa att han börjat spana vid köksfönstret efter oss och lurar sedan vid dörren när vi öppnar den och försöker smita innan vi har hunnit reagera.
 
Vi försöker förklara för honom att han inte får gå ut på framsidan av huset, men det hjälper föga.
 
Kanske är det inte vårkänslor det handlar om? Kanske har han bara blivit knäpp?


Dagens citat:

"Vänskapen människor emellan är ljuvlig genom det kärlekens band varmed själarna förenas."
(Augustinus)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

PersonligtToppblogg.se

Personligt
webbhotell
Blogglista.se
Free Pencil 2 Cursors at www.totallyfreecursors.com


Jessicas grotta
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!