Dag 19: Serier jag gärna tittar på [30 dagar]

Game of thrones
När älsklingen först föreslog att vi skulle se den här serien när de började visa den i tv (tror det var på SVT), var jag skeptisk. Fantasy, magi och drakar ... Nej, det var inget för mig, fast jag bestämde mig ändå för att se på den för älsklingens skull. Och tur var väl det! Jag älskar den här serien och tycker att det är trist att det kommer dröja två år tills sista säsongen ska visas ... Nåväl, jag får väl roa mig med annat under tiden.
 
 
Veronica Mars
Jag gick på högstadiet när den här serien kom och den fick genast en plats i mitt hjärta. Framförallt första säsongen. Den är rolig och spännande - vem tackar nej till det? Filmen som kom efter serien var väl sisådär, om jag ska vara ärlig. 
 
 
Sons of anarchy
Jag och älsklingen tycks ha delade åsikter om den här serien, men jag tyckte att den var bra. I och för sig lite utdragen och otrolig mot slutet, men som helhet var det en bra serie. Fast å andra sidan har jag gillat "the bad guys" sedan rätt många år tillbaka. ;-) 
 
 
Dawson's creek
Åh! Nostalgi! Jag gick på högstadiet när jag fastnade för den här serien och jag fortsatte att se om repriserna om och om igen - även när de svenska kanalerna slutade visa serien och enbart dansk tv fortsatte att visa avsnitten. Jag kan knappt med ord beskriva hur mycket den här serien betyder för mig. Den blev lite av en fristad för mig när jag kom hem från skolan. Jag tilläts glömma bort nuet och bli en del av Dawson's gäng.
 
 
Lilla huset på prärien
Om serien ovan innebar nostalgi, så är det "ännu värre" med den här serien. Jag har tyckt mycket om den så länge jag kan minnas och eftersom min pappa hade spelat in hela serien på VHS-band (ja, så gammal är både jag och serien!), kunde jag och min syster se serien om och om igen. Dessutom gick serien i repris ganska ofta, så under mellanstadiet brukade jag sitta och se på serien när jag kom hem efter skolan.
 


Dagens citat:

"Girigheten vill äga mycket: Du äger allt."
(Augustinus)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie