För tio år sedan

Idag för tio år sedan, var det fredag och Malmöfestivalens sista dag. Nu undrar du kanske hur jag kan minnas det så exakt? Därför att det var en avgörande dag för mig. Det visste jag inte då. Då visste jag bara att jag skulle ta tåget upp till Flemingsberg ("Flempan") och byta till ett annat tåg, som skulle ta mig till Läggesta. På stationen i Läggesta skulle en kille som jag haft kontakt med sedan 11 augusti 2006 stå och vänta på mig, och tillsammans skulle vi åka i hans bil hem till honom i Åkers Styckebruk i Sörmland.
 
Vi hade aldrig träffats, utan bara pratat i telefon, på chatten MSN Messenger, mailat och skickat sms till varandra. Så hade vår kontakt sett ut under cirka två års tid. Vi hade fått kontakt på en sida på nätet. Jag hade suttit och varit uttråkad en kväll när jag äntligen hade fått tillgång till familjens gemensamma dator (att dela den med min syster och mamma innebar att jag fick ta de chanser jag fick - även om det bara rörde sig om några få minuter). När jag tittade igenom listan med inloggade personer, klickade jag mig in på den här killens profil. Jag tyckte att han verkade trevlig och skickade ett meddelande till honom, där jag skrev att han kunde adda mig på MSN, vilket han också gjorde. Den där sidan har numera lagt ned, men innan den gjorde det kollade jag upp vilket datum det var som jag skickade det där meddelandet och minns att det var 11 augusti 2006 (jag har hyfsat bra sifferminne).
 
Läggesta <3
 
Ja, det var älsklingen jag skulle träffa då. Vi hade bestämt att jag skulle besöka honom under den helgen. Vi var vänner när jag kom, men hade inlett ett förhållande när jag åkte hem till Malmö igen på söndagen.
 
Jag kan knappt förstå att det redan har gått tio år sedan den dagen? Att det har funnits ett "vi" i tio år. Tänk vad mycket vi har varit med om under dessa tio år.
 
Jag hoppas att det kommer fortsätta att vara vi. <3
 
Så här skrev jag för fem år sedan.
 
Ha det så bra
Kramar
Jessie