Nattlampan

Jag kom på att jag glömde berätta om hur det gick med bytet av nattlampan som tösen fick av sin kusin. Vi blev tvungna att byta den, eftersom det visade sig att batterierna hade börjat läcka och därigenom såg mögliga ut.


Jag kom till butiken och förklarade situationen. Killen i kassan förstod och letade efter en ny lampa - både i butiken och på lagret. Tyvärr hittade han ingen ny och enligt honom verkade det inte som om de skulle få in någon ny igen.

Det beskedet gjorde mig ledsen, men jag tog emot pengarna och gick därifrån. Den nattlampan var ju så fin och det hade varit min systerson som själv valt ut den till tösen. Eftersom jag vägrade ge upp, letade jag efter en likadan på nätet och hittade en!


Jag är glad för att jag hittade en likadan. Tösen gillar den och jag själv gillar den behagliga melodin som den spelar. Fast nu verkar hon inte längre bli trött och somna till melodin. Nåväl, det viktigaste är att hon tycker om den. Hon tycks i alla fall bli glad av att se och höra den.

Ha det så bra 
Kramar 
Jessie 

Nytt utseende på bloggen

Du har kanske märkt att bloggen fått ett nytt utseende. I alla fall om du besöker min blogg via en dator.

Jag blev tvungen till att byta design, eftersom det blev något skumt med det förra utseendet och jag lyckades inte hitta källan till problemet. Dessutom såg jag att i princip all text i ett av inläggen hade försvunnit, så det fanns inget mer att göra än att radera det.

Om det beror på att jag nuförtiden nästan enbart bloggar från mobilen, vet jag inte. Får hoppas att inte fler inlägg förlorar sitt innehåll eller att utseendet på bloggen ballar ur igen...

Ha det så bra
Kramar 
Jessie 

En hälsning från Folktandvården

Snart blir tösen hela sex månader och sedan ungefär mitten/slutet av december (då hon var fyra månader) har vi märkt att hon tycks besväras av ömmande tandkött, vilket gör att hon blir ganska bitig emellanåt. Kort och gott betyder detta att hennes första tänder är på väg.

Det verkar också Folktandvården här i Falkenberg tro, för igår fick vi den här försändelsen:En liten tandborste till tösen och en broschyr med info till oss föräldrar. Det var snällt av dem att skicka det. Nu är vi definitivt redo inför den där första tanden. ;-)

Ha det så bra
Kramar 
Jessie