Jessicas grotta

"Lämna mig inte!"

Under de senaste veckorna har det dröjt flera dagar mellan gångerna jag loggar in på FB. Och minst en gång varje dag får jag någon notis från FB med innehåll som "Jessica, du har väl sett Xs svar på..." Naturligtvis får man inte se hela meddelandet, kanske just för att man ska logga in.
 
 
Varje gång jag får de där notiserna, kan jag inte låta bli att skratta. Är FB verkligen så rädd för att bli övergiven? Är det på det sättet som många blir beroende av FB - för att appen tjatar på dem att hela tiden vara inloggade och hålla koll? Det känns patetiskt och jag kommer att stänga av notisfunktionen (trots att jag redan i appen har minimerat i princip alla notistillfällen - ska bara vara födelsedagar som jag ska få notiser om).
 
Kanske har även FB insett det som jag hörde för ett tag sedan - FB håller på att dö ut. Ungdomarna söker sig till andra sidor/appar, så det är inte värt som företag att lägga ned tid på att ha FB-konto. Man når ändå inte den yngre generationen där. Kanske är dessa notiser som jag får någon form av rop på hjälp? FB:s dödsrosslingar? Eller så är det bara jag som har så makabra tankar.
 
Ha det så bra
Kramar
Jessie
Taggar: Facebook;
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: