Slå två flugor i en smäll

Jag tänkte tipsa om en rätt smart app som jag och älsklingen har nytta av. För tydlighetens skull kan jag säga följande: Jag får inte betalt för att skriva det här inlägget, ifall du sitter och funderar på det. Jag tipsar dig om appen för att jag själv tycker att den är bra och har nytta av den.
 
 
Appen heter ICA Gott liv och kopplas ihop med ens ICA-kort och appen Google Fitness (tror jag att den heter). Det enda man behöver göra är att gå och varje aktiv minut omvandlas till procent som man samlar. När man har kommit upp i 25%, kan man ladda kortet och sedan köpa fem varor ur sortimentet "ICA Gott liv" till 25% rabatt/vara.
 
 
Tack vare den här appen, har vi upptäckt varor som vi annars kanske inte skulle ha köpt. Bland annat har vi blivit förtjusta i deras vegetariska sortiment (i alla fall på Kvantum i Falkenberg). Och att inte behöva göra något särskilt för att tjäna ihop de här procenten - jag menar, man går ju omkring varje dag - är ett plus. Ett tag tjänade vi ihop den här rabatten fortare än vad vi hann använda den.
 
 
Jag är i alla fall nöjd med appen.
 
Använder du den redan? Vad tycker du i så fall om den?
 
Ha det så bra
Kramar
Jessie