Snurra flaskan

Om jag minns rätt, skrev jag nog om det här programmet på TV4 Play redan för några år sedan? Fast jag har inget minne av att jag hade tittat på det. Enda anledningen till att jag reagerade på den här serien, var för att en gammal studiekamrat till mig är med; Linnéa Hammarström. Vi läste retorik ihop i Lund för snart tio år sedan. Det var en intelligent, rolig och trevlig tjej.
 
Programmet heter Snurra flaskan och i skrivande stund har jag sett två avsnitt av programmet. Det är rätt kul faktiskt, i alla fall om man gillar förnedrings-tv. Programmet går ut på att deltagarna i förväg har skrivit utmaningar, som läggs i en skål och sedan väljer de slumpvis ut en utmaning. Därefter snurrar de flaskan och den flaskan till sist pekar på måste ta sig an utmaningen.
 
 
 
 
Nej, det är inte särskilt hög nivå på programmet, men det är underhållande och emellanåt kan man behöva just den typen av avkoppling. Dessutom är avsnitten rätt korta (mellan 10 och 15 minuter), så man tar sig igenom dem rätt fort.
 
Jag kommer se klart på den här serien. Ska bli spännande att se vilka utmaningar de utsätter varandra för. Jag skulle nog aldrig ha vågat utföra någon av dem.
 
Har du sett programmet?
 
Ha det så bra
Kramar
Jessie