UPS lyckades till slut

Så fick äntligen historien med leveransen av älsklingens pluggdator ett slut. Efter nästan en vecka - tisdagen den 17 juli - lyckades UPS hitta hem till oss och faktiskt leverera datorn. Men den kom inte raka vägen från utlämningsstället i Falkenberg (det där ute vid Skrea). Nej då. Den skickades ned till Malmö först.
 
...
 
Älsklingen kontaktade ju datorföretaget (Lenovo) under helgen (15-16 juli), men fick på måndagen svar om att de inte kunde göra något mer än att tala om för UPS att leverera datorn. Det svaret gjorde mig rätt så irriterad. Det var ju Lenovo som hade avtal med UPS och de har alla möjligheter att sätta press på UPS och kräva att avtalet fullföljs och i annat fall hade Lenovo kunnat kräva UPS på skadestånd. Nej, nu står inte Lenovo särskilt högt i kurs hos mig heller. Inte när de har en så slapp attityd, istället för att göra vad de kan för att hjälpa sina kunder.
 
 
Det positiva med UPS senaste gången älsklingen pratade med deras kundtjänst (samma dag som datorn anlände, om jag minns rätt), var att personen han pratade med var trevlig. Fast tyvärr anser inte jag att det väger upp för det i övrigt usla beteende som de har uppvisat.
 
Jag kommer aldrig frivilligt att anlita UPS och kommer att undvika dem så mycket jag kan!
 
Ha det så bra
Kramar
Jessie