Jag samlade visst på bokmärken förr!

För bara några dagar sedan skrev jag att jag funderade på att börja samla på bokmärken (efter att ha blivit inspirerad av olika bokbloggare). Dessförinnan hade jag skrivit ett inlägg om vad jag tidigare har samlat på.
 
När jag lite senare hade lunch och satt och sökte på "bokmärken" (för det vore ju kul att komma igång med samlandet redan nu), insåg jag att jag hade glömt ett samlande som jag faktiskt också höll på med när jag var barn. Jag samlade på bokmärken! Fast inte den sortens bokmärken som jag först hade i tankarna, utan den här typen av bokmärken:
 
 
Jag ska ha minst tre album (tror jag?) med den här typen av bokmärken. Ifall jag inte har helt fel för mig, ska de finnas i vår klädkammare tillsammans med några fotoalbum. Om jag nu inte var "dum" och gav dem till min syster ..?
 
Med "dum" menar jag att det vore synd ifall jag har gett bort dem, för det finns ju en möjlighet att tösen kanske också vill samla på bokmärken och då kan det kanske vara kul för henne att få mina gamla? För där finns en hel del som inte går att få tag i längre. Dock tror jag nästan inte att jag har gett bort dem, för mina föräldrar såg alltid till att köpa likadana till både mig och min syster, så hon ska ha exakt likadana (åtminstone när det gäller de flesta). Alltså är risken liten att jag har gett bort dem till henne.
 
Åh, nu blev jag så exalterad att jag måste gå och se ifall de finns i klädkammaren. Det lär nog bli ett uppföljningsinlägg om det här. ;-) Fortsättning följer!
 
Ha det så bra
Kramar
Jessie