Pastejkökets vegetariska pastej

I samarbete med Buzzador
 
 
Vi äter leverpastej lite omgångar här hemma, trots att vi kanske borde äta det oftare - just för att få i oss järn. Sedan tösen började äta "bebismackor", försöker vi se till att ha leverpastej hemma, så att hon kan få i sig lite extra järn.
 
De senaste åren har jag och älsklingen försökt börja äta lite mer vegetariska alternativ, så när Buzzador erbjöd mig att testa Pastejkökets vegetariska pastej - som skulle vara både mild och järnberikad - tackade jag ja. En hel del av de vegetariska alternativen som vi har testat genom åren, tycker jag har ofta smakat lika bra som (om inte ibland bättre än) köttalternativen. Det var därför med stor förhoppning som jag bredde mig en pastejmacka till frukosten en helg.
 
 
 
 
Hur smakade pastejen då? Kanske är jag ensam om att tycka det här, men för mig smakade den precis lika bra som vanlig leverpastej! Jag har tidigare smakat en annan vegetarisk pastej och den var inte alls god. Det här blev därför en positiv överraskning för mig och jag skulle kunna tänka mig att köpa den fler gånger. Synd bara att den är ganska dyr i jämförelse med leverpastej.
 
Ha det så bra
Kramar
Jessie