Endgame: Striden (James Frey)

Eftersom det här är den tredje och avslutande delen i Endgame-trilogin, finns det risk för spoilers i inlägget (ifall du inte har läst de andra två böckerna).
 
"Om bara några timmar avgörs mänslighetens öde. Några Spelare kämpar fortfarande för att vinna Spelet, andra ser fram emot världens undergång. Men en handfull Spelare har gått samman för att göra revolt mot Skaparna. Ett myteri mot själva ödet.
 
Det här är mänsklighetens sista krig. Det här är striden."
 
 
Det var med stor sorg som jag läste ut James Freys Endgame: Striden. Endgame-trilogin var på det stora hela en mycket spännande och intressant läsning.
 
Utan att avslöja för mycket, vill jag varna dig för att fästa dig vid någon särskild karaktär. Oftast brukar man kunna utgå ifrån att huvudkaraktären/-karaktärerna klarar sig igenom allt och lever ända till berättelsens slut. Kanske skrev James Frey på det sättet, men i så fall missförstod jag honom och fick därigenom mitt hjärta krossat.
 
Endgame: Striden är skriven med ett okomplicerat språk och har ett fantastiskt flyt. Jag gillar sättet som James Frey har byggt upp sina karaktärer på. Ingen är riktigt ond eller god och kämpar med sina moraliska problem, vilket gör att de känns äkta.
 
Jag vill definitivt läsa mer av James Frey!
 
Det här exemplaret har jag fått.
 
Ha det så bra
Kramar
Jessie