Står still

Just nu står det still med skrivandet. I november har jag totalt skrivit 666 ord. Nej, det är ingenting jämfört med alla andra som deltar i NaNoWriMo. Dessvärre tror jag inte heller att jag kommer lyckas hinna skriva så mycket mer nu i november. Således ser det ganska mörkt ut när det gäller Novellix-novellen. Jag har hunnit halvvägs, men troligtvis kommer jag inte hinna slutföra den innan deadline.
 
 
Detta gör att jag just nu har svårt att vara inne på sociala medier där det skrivs om skrivande, eftersom det ger mig ångest - dels på grund av att jag inte har tid att skriva så mycket just nu (vilket gör att det känns som att jag inte kommer någon vart), dels för att jag har en rejäl svacka i min depression. Jag kan inte låta bli att avundas alla andra som har sådant flyt i sitt skrivande för tillfället, i och med att jag gärna skulle vilja vara en av dem.

Jag kommer att ta mig ur den här svackan och stillastående-perioden. Men hur snart, det vet jag för tillfället inte. Så om jag inte ger något ljud ifrån mig på ett tag, vet du varför.
 
Ha det så bra
Kramar
Jessie